De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 11 oktober 2018

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Kamerbrief over Maatregelen griep
Naar aanleiding van de griepepidemie van de winter 2017-2018 informeert staatssecretaris Blokhuis (VWS) de Tweede Kamer over de adviezen van Outbreak Management Team en de opvolging daarvan.
Lees verder

Kamerbrief overzicht bestedingen voor onbedoelde (tiener) zwangerschappen
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) informeert de Tweede Kamer over het beschikbare bedrag van € 17,2 miljoen dat is gereserveerd voor het thema preventie en ondersteuning van onbedoelde (tiener) zwangerschappen.
Lees verder

Kamerbrief met antwoorden op schriftelijke vragen Ontwerpbegroting ministerie VWS 2019
De ministers De Jonge (VWS) en Bruins (Medische Zorg en Sport) en staatssecretaris Blokhuis bieden de Tweede Kamer de antwoorden aan op de schriftelijke vragen over de Ontwerpwerpbegroting van het ministerie van VWS voor het jaar 2019.
Lees verder

Antwoorden op schriftelijke vragen Ontwerpbegroting ministerie VWS 2019
Antwoorden aan de Tweede Kamer van de ministers De Jonge (VWS) en Bruins (Medische Zorg en Sport) en staatssecretaris Blokhuis op de schriftelijke vragen over de Ontwerpwerpbegroting van het ministerie van VWS voor het jaar 2019.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat de pro-life beweging Siriz geen objectieve informatie geeft aan zwangere vrouwen
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) beantwoordt Kamervragen van de leden Ploumen (PvdA) en Ellemeet (GL) over het bericht dat de pro-life beweging Siriz geen objectieve informatie geeft aan zwangere vrouwen.
Lees verder