De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 24 oktober 2018

Fly-drive naar ‘La Isla Bonita’

Fly-drive naar 'La Isla Bonita'
Het groenste eiland van de Canarische Eilanden, La Palma, is bij uitstek een eiland voor natuur- en wandelliefhebbers Het bericht Fly-drive naar 'La Isla Bonita'...
Lees verder

Nieuwe zorg
Wat ben ik eigenlijk voor een huisarts anno 2018? Het bericht Nieuwe zorg verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Dossiervorming
Goede dossiervorming is belangrijk voor goede zorg, maar ook om aansprakelijkheidskwesties te kunnen beslechten Het bericht Dossiervorming verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Arthuro
Iris Hannema was wekenlang vaste gast op het spreekuur van de verpleger uit Benin Het bericht Arthuro verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Pillen en volle melk
Wetenschappers zeggen het al langer: we komen om in de data, maar hoe komen we zover dat we ze kunnen benutten om de zorg op individueel patiëntniveau te verbeteren?...
Lees verder

Onomkeerbaar
Ook wie ziek is, zal steeds meer aangesproken worden op de noodzaak om verantwoorde keuzes te maken Het bericht Onomkeerbaar verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Schijtluis
Bent u bereid mee te doen aan een reanimatie- en AED-cursus en u daarna aan te melden als burgerhulpverlener? Het bericht Schijtluis verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

De faillerende redder
Horen we vanuit de verte de cynische lach van Aysel Erbudak Het bericht De faillerende redder verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder