vrijdag 12 oktober 2018

De ene gemeente zegt veel vaker nee tegen zorgvraag dan de andere gemeente

 
De ene gemeente zegt veel vaker nee tegen zorgvraag dan de andere gemeente
Ouders van gehandicapte kinderen gaan bij de aanvraag van zorg van het kastje naar de naar muur. Wie als ouder van een gehandicapt kind in de gemeente Nieuwegein, Leeuwarden of Groningen een aanvraag doet voor langdurige zorg via de rijksoverheid, heeft een grotere kans op...
Lees verder

Samenwerking darmkankerzorg: hogere kwaliteit en minder administratieve lasten
Drie organisaties die zijn betrokken bij het verbeteren van de (uitkomsten van) zorg van patiënten met darmkanker sluiten vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Doel is om de kwaliteit van darmkankerzorg te verbeteren. De Dutch Colorectal Cancer Group (DCCG), de Dutch Institute for Clinical Auditing (DICA) en het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van darmkankerzorg in Nederland nog beter kan en dat samenwerking hiervoor cruciaal is.
Lees verder

'De zorg goedkoper, de burger gezonder'
Met slimme technologie en datagebruik is ziekte te voorkomen danwel optimaal te behandelen. Bas Idzenga, Director Digital van Siemens Healthineers, ziet toenemende mogelijkheden, mits privacyregels niet in de weg staan.0 Artikel bewaren U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan Login of Maak een account aan Foto: Allard de WittePreventie is wat hem betreft het sleutelwoord.
Lees verder