vrijdag 14 september 2018

‘Wetsvoorstel cliënteninspraak vergroot regeldruk’

'Wetsvoorstel cliënteninspraak vergroot regeldruk'
Is elke zorginstelling van tien of meer zorgverleners verplicht om een cliëntenraad in te stellen? Wel als het wetsvoorstel Wet medezeggenschap cliëntenzorginstellingen...
Lees verder

Onder voorwaarden
Verbod op winstuitkering door zorgverzekeraars? 'Be careful what you wish for' Het bericht Onder voorwaarden verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

ALS Toerrit
Een evenement voor bijzondere auto's om geld in te zamelen voor de stichting ALSopdeweg! Het bericht ALS Toerrit verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Kunst met Wijn
Het aantal wijnmerken met een mal beest op de fles is dan ook niet meer te tellen Het bericht Kunst met Wijn verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Kunstweekend Brussel
Arrangement rond tentoonstelling Berlin/Berlijn 1912-1932 Het bericht Kunstweekend Brussel verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Cursus Gezondheidsrecht
Wet BIG, WGBO, Wkkgz, AVG, Wet BOPZ; allemaal wetten waar u als zorgprofessional mee te maken heeft. Wat ze in de praktijk betekenen, leert u tijdens de driedaagse cursus...
Lees verder

Burn-out klachten bij een vijfde van jonge artsen
Van alle jonge artsen heeft 19 procent burn-out klachten, blijkt uit de enquête 'Gezond en veilig werken' van De Jonge Specialist Het bericht Burn-out klachten bij een...
Lees verder

Toyota Aygo
Ook de meest compacte auto's moeten periodiek worden geactualiseerd. Zo ook Toyota's Aygo Het bericht Toyota Aygo verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder