De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 9 augustus 2018

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Uitstel beantwoording Kamervragen over verkoop tabak op festivals
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) meldt de Tweede Kamer dat hij vragen van het Kamerlid Arissen (PvdD) niet binnen de gebruikelijke tijd kan beantwoorden. De vragen gaan over het bericht dat tabaksfabrikanten festivaljongeren voor zich blijven winnen.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over achterblijven verhoogde thuiszorgtarieven
Minister De Jonge (VWS) meldt de Tweede Kamer dat hij vragen van het Kamerlid Kerstens (PvdA) niet binnen de gebruikelijke tijd kan beantwoorden. De vragen gaan over het achterblijven van verhoogde thuiszorgtarieven.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over opleiding sportgeneeskunde
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) meldt de Tweede Kamer dat hij vragen van het Kamerlid Hijink (SP) niet binnen de gebruikelijke tijd kan beantwoorden. De vragen gaan over de opleiding sportgeneeskunde.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over zomerse tekorten aan wijkverpleegkundigen
Minister De Jonge (VWS) meldt de Tweede Kamer dat hij vragen van het Kamerlid Kerstens (PvdA) niet binnen de gebruikelijke tijd kan beantwoorden. De vragen gaan over de tekorten aan wijkverpleegkundigen in de zomer.
Lees verder

Uitstelbrief op kamervragen over overlijden na fatale val van speeltoestel
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) laat de Tweede Kamer weten meer tijd nodig te hebben om de vragen van het Kamerlid Lodders (VVD) te beantwoorden. De vragen gaan over het overlijden na fatale val van speeltoestel.
Lees verder