De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 12 juli 2018

NVK: MMV-congres 2018: Netwerkgeneeskunde

MMV-congres 2018: Netwerkgeneeskunde
Op woensdag 12 december organiseert de Federatie Medisch Specialisten wederom het MMV-congres. Dit landelijke congres is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen. Het thema van het MMV-congres 2018 is 'Opleiden is netwerken'. Netwerkgeneeskunde is de toekomst. Dat vraagt van dokters een andere manier van werken, waarbij we over de muren van...
Lees verder

Congres: PROSA 2018
Op 29 en 30 november 2018 vindt in het MECC Maastricht het eerste Europese congres over Procedurele Sedatie en Analgesie bij Kinderen plaats. Het programma heeft een multidisciplinair karakter en streeft naar practice-based leren binnen een intense interactie tussen faculty en publiek. Meer informatie over het programma en de inschrijving vindt u hier.
Lees verder

Congres: jENS Congres 2019
Van 17 tot en met 21 september 2019 zal in Maastricht de derde editie van het jENS Congres plaatsvinden. Het NVK-bestuur verleent full support aan dit congres en wijst u graag alvast op de data. Noteert u het congres in uw agenda? Hier vindt u meer informatie over het programma, de sprekers en de aanmelding.
Lees verder