De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 11 juli 2018

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Beantwoording Kamervragen over arbeidsomstandigheden bij Arduin
Minister De Jonge (VWS) beantwoordt vragen van het Kamerlid Kerstens (PvdA) over de arbeidsomstandigheden bij Arduin in Zeeland.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over bericht 'Wordt abortus opnieuw een taboe'
Minister De Jonge (VWS) beantwoordt vragen van het Kamerlid De Jonge van Ellemeet (GL) over het bericht 'Wordt abortus opnieuw een taboe'. Het bericht gaat over de resultaten van een onderzoek naar de houding van Nederlanders ten aanzien van abortus.
Lees verder

Aanbieding nota's over wetsvoorstel versterking handhavingsinstrumentarium Inspectie voor de Gezondheidszorg
Minister De Jonge (VWS) stuurt de Tweede Kamer de nota naar aanleiding van het verslag en een nota van wijziging bij het wetsvoorstel tot wijziging van diverse wetten op het terrein van de volksgezondheid in verband met de versterking van het handhavingsinstrumentarium van de Inspectie voor de...
Lees verder

Nota van wijziging bij wetsvoorstel versterking handhavingsinstrumentarium Inspectie voor de Gezondheidszorg
Wijziging van het wetsvoorstel tot wijziging van diverse wetten op het terrein van de volksgezondheid in verband met de versterking van het handhavingsinstrumentarium van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en enkele andere wijzigingen.
Lees verder

Nota naar aanleiding van verslag over wetsvoorstel versterking handhavingsinstrumentarium Inspectie voor de Gezondheidszorg
Minister De Jonge (VWS) beantwoordt vragen van de Tweede Kamer over het wetsvoorstel tot wijziging van diverse wetten op het terrein van de volksgezondheid in verband met de versterking van het handhavingsinstrumentarium van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en enkele andere wijzigingen.
Lees verder