De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 24 juli 2018

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Uitstelbrief op Kamervragen over de stijging van het aantal zelfmoorden
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) laat de Tweede Kamer weten dat de vragen van het Kamerlid Van der Staaij (SGP) over de stijging van het aantal zelfmoorden, niet binnen de gebruikelijke termijn worden beantwoord.
Lees verder

Uitstelbrief op Kamervragen over Rotterdamse wijkteams die verdrinken in regels en controles
Uitstelbrief van minister De Jonge (VWS) op de vragen van het Kamerlid Hijink (SP) over Rotterdamse wijkteams die verdrinken in regels en controles, waardoor mensen lang moeten wachten op zorg en ondersteuning.
Lees verder

Uitstelbrief op Kamervragen over de grootverdieners in de zorgsector
Uitstelbrief van minister Bruins (Medische Zorg en Sport) op de vragen van het Kamerlid Kerstens (PvdA) over de grootverdieners in de zorgsector.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over het bericht 'Levensgevaarlijk chloormiddel nog steeds te koop als 'medicijn''
Uitstelbrief van minister Bruins (Medische Zorg en Sport) op de vragen van de Kamerleden Lodders (VVD) en De Vries (VVD) over het bericht 'Levensgevaarlijk chloormiddel nog steeds te koop als 'medicijn''.
Lees verder

Uitstelbrief op Kamervragen over het bericht dat een gevaarlijk product nog steeds op de markt verkrijgbaar is als medicijn
Uitstelbrief van minister Bruins (Medische Zorg en Sport) op de vragen van het Kamerlid Futselaar (SP) over het bericht dat een gevaarlijk product nog steeds op de markt verkrijgbaar is als medicijn.
Lees verder