De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 13 juli 2018

Groeten uit… Boedapest

Groeten uit… Boedapest
'Boedapest is, nog meer dan ik eerder al had ervaren, een geweldige stad voor jonge mensen' Het bericht Groeten uit… Boedapest verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Noodlanding Ankara
Ook op vakantie wordt er vaak een beroep gedaan op de expertise van zorgprofessionals. Dit is het verhaal van huisarts Hans van den Hoogen Het bericht Noodlanding Ankara...
Lees verder

Samen afspraken maken
Hoog tijd dat er door het ministerie van VWS wordt ingegrepen in de verdeling van zeggenschap? Het bericht Samen afspraken maken verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Mijn huis – Munstergeleen
Neem een kijkje in de woning van Tjeu Klaassen en Monique Klaassen-Verbraak Het bericht Mijn huis – Munstergeleen verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Zorgmijder
Ook op vakantie wordt er vaak een beroep gedaan op de expertise van zorgprofessionals. Dit is het verhaal van psychiater Ingeborg Hermus en anesthesioloog Jack Oomen Het...
Lees verder

Stevige uitspraak
Dat nu mogelijk tienduizenden mensen hun boterham kwijtraken, valt te betwijfelen Het bericht Stevige uitspraak verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Veranderende rol VvAA
Als lid van de vereniging heeft u de afgelopen jaren ongetwijfeld gemerkt dat VvAA verandert Het bericht Veranderende rol VvAA verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Verrassend Athene
De Griekse hoofdstad verbeeldt het ultieme vakantiegevoel met de vele sfeervolle straatjes, taverna's en rooftop bars Het bericht Verrassend Athene verscheen eerst op Arts...
Lees verder