De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 25 juni 2018

Nieuwsbrief CEG

Nieuws

Onze nieuwsbrief blijven ontvangen?

Beste nieuwsbrief-abonnee,

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet regelt, volgens de richtlijnen van de Europese Unie, het gebruik en beheer van persoonsgegevens. Ook het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) heeft hier mee te maken. Voorop staat dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Lees alles over ons privacybeleid op onze website.

In het verleden heeft u zich aangemeld als abonnee van de CEG nieuwsbrief. Op grond van de AVG vragen wij nu expliciet uw toestemming om uw emailadres op te nemen in onze database van nieuwsbrief-abonnees.

Indien u de CEG nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, vragen wij u dit aan ons door te geven. Onderneemt u geen actie dan gaan wij er vanuit dat u geen bezwaar heeft om onze nieuwsbrief te blijven ontvangen.
 


We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiserings-platform. Door deze nieuwsbrief te ontvangen erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp.

 
Agenda
Blog
 

Als u deze mailings niet meer wilt ontvangen, kunt u klikken op uitschrijven of u kunt uw mailinglist instellingen wijzigen.
Copyright © 2018 Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, All rights reserved. Postbus 19404, 2500 CK Den Haag, Nederland.
Geselecteerd door het CEG.