De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 16 mei 2018

Verpleegkunde en imago

Verpleegkunde en imago
Verpleegkundigen verdienen alle lof, en de dag van de verpleging helpt om het vak weer eens extra in het zonnetje te zetten Het bericht Verpleegkunde en imago verscheen...
Lees verder

Een wondermiddel uit Duitsland
Verdient waterstofperoxide in Nederland eveneens herwaardering? Het bericht Een wondermiddel uit Duitsland verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Goud met dank aan de dokter
Zorgprofessionals zijn van onschatbare waarde voor topsporters Het bericht Goud met dank aan de dokter verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Parkhotel Wasserburg Anholt
Niet ver van Arnhem en de Nederrijn ligt, te midden van een imposante kasteeltuin, het slot Wasserburg Anholt, sinds 1968 een viersterrenhotel Het bericht Parkhotel...
Lees verder

Mijn sport – Openwaterzwemmen
'In een zwembad zie je alleen maar tegeltjes' Het bericht Mijn sport – Openwaterzwemmen verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Gedeeld belang
'Ik ga ervan uit dat het eigenbelang en het pati├źntbelang samenvallen. Zo niet, dan klopt er iets niet' Het bericht Gedeeld belang verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

foutmelding
Een aios signaleert dat geen melding wordt gedaan van een gemaakte fout. Wat moet of kan de aios doen? Het bericht foutmelding verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Fotografie – Chinese reis
De Rotterdamse fotograaf Eli Dijkers (1978) is ge├»ntrigeerd door 'het land van de draak' Het bericht Fotografie – Chinese reis verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder