De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 18 mei 2018

V&VN: Even mijn ODA punten toevoegen in de app

Even mijn ODA punten toevoegen in de app
De app Kwaliteitsregister V&V is inmiddels door ruim 14.000 mensen gedownload. Wijkverpleegkundigen Solange Delnooz en Jeffrey Bogema. vertellen hoe zij de app gebruiken, de voordelen die de app biedt en hoe zij nu gemakkelijk hun portfolio bijhouden.
Lees verder

Peter Bakens: 'Ledenraad geeft mij energie'
Elke keer na een bijeenkomst met de Ledenraad – zo'n 4 keer per jaar – kom ik terug met nieuwe energie. Ik vind dat er goed geluisterd wordt, dat onze punten worden meegenomen door het bestuur van V&VN. Soms worden best gedetailleerde zaken voorgelegd. Dat is niet nodig, vind ik. De Ledenraad heeft een toezichthoudende rol; we willen niet op de stoel van de directie gaan zitten."
Lees verder