De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 18 mei 2018

Rechtszaak voor betaalbare drinkwatervoorziening in de toekomst

Rechtszaak voor betaalbare drinkwatervoorziening in de toekomst
Gouda/Den Haag – Donderdag 17 mei vond de zitting plaats in de rechtszaak over de lozing van de stof GenX door chemiebedrijf Chemours uit Dordrecht. Drinkwaterbedrijf Oasen wil dat de lozing van Chemours verder wordt afgebouwd en dat dit terugkomt in de voorwaarden van de vergunning. Het drinkwater voldoet weliswaar aan alle strenge eisen, maar... Het bericht Rechtszaak voor betaalbare drinkwatervoorziening in de toekomst verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder

Edsilia Rombley komt naar Roze Zaterdag
Gouda –Vandaag is bekend gemaakt dat ook Edsilia Rombley van de partij is op zaterdag 23 juni tijdens Roze Zaterdag Gouda. Edsilia is een Nederlands zangeres, die bekend werd door haar deelnames aan de Soundmixshow en het Eurovisiesongfestival. Daarnaast is ze lid van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul.  Ook zijn de graag geziene mannen van Storm3  aan... Het bericht Edsilia Rombley komt naar Roze Zaterdag verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder

Roze Camping Gouda, reserveren kan nu!
Gouda – De bezoekers van de Roze Zaterdag Gouda weten natuurlijk allang dat er een pop-up camping in het weekend van 21-24 juni in Gouda komt. Je kunt vanaf nu een plekje reserveren. Dus wil je verzekerd zijn van een plekje dichtbij het centrum van Gouda, waar je je auto goed parkeren kunt, over kunt... Het bericht Roze Camping Gouda, reserveren kan nu! verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder