De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 18 mei 2018

Mijn sport – Cricket

Mijn sport – Cricket
'Boeiend spel dat je tactisch slim moet spelen' Het bericht Mijn sport – Cricket verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Terug naar af
De laatste tijd zie ik vaker jongeren met een ouderwetse telefoon. Kennelijk zijn ze het zat om gekluisterd te zijn aan de zogenaamde social media Het bericht Terug naar af...
Lees verder

Regie bij VWS
'Het verschil met eerdere pogingen om de regeldruk aan te pakken is dat VWS en politiek nu meer luisteren naar de zorgprofessional.' Het bericht Regie bij VWS verscheen...
Lees verder

Aantal bij VvAA ingediende huisartsenclaims stijgt licht
VvAA zet in op preventie in samenwerking met huisartsen Het bericht Aantal bij VvAA ingediende huisartsenclaims stijgt licht verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Mijn sport – Padel
'Padel is een tactisch spel en heel dynamisch, met sneller een rally dan bij tennis' Het bericht Mijn sport – Padel verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

De patiënt decentraal
Als er nu één dossier is waarin de patiënt niet centraal staat, is het dat van de dure geneesmiddelen Het bericht De patiënt decentraal verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

'One of social evils'
Corruptie, een begrip dat het continent Afrika in zijn greep heeft, Malawi inclusief Het bericht 'One of social evils' verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Nissan Leaf
De wereldwijd meest verkochte, volledig elektrische auto is compleet vernieuwd Het bericht Nissan Leaf verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder