De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 17 mei 2018

Jeugdavondvierdaagse van start

Jeugdavondvierdaagse van start
Gouda – Gisteravond is de 59ste editie van de Jeugdavondvierdaagse officieel van start gegaan. Ruim 3500 kinderen lopen verschillende wijken van Gouda de komende dagen.  Ook vandaag wordt er weer gewandeld. Via deze link kunt u de route volgen:  http://afstandmeten.nl/index.php?id=1776120     Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving? Mail het ons via redactie@degouda.nl Download nu... Het bericht Jeugdavondvierdaagse van start verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder

Huiskamer van de Stad met bijzondere optredens
Gouda – Op zondag 3 juni is het weer tijd voor Huiskamer van de Stad. Door heel Gouda zijn er bijzondere optredens te zien van diverse, veelal lokale artiesten. En dat in ongeveer zestig huiskamers van gastvrije stadsgenoten. De artiesten spelen meerdere keren op hetzelfde adres. Door slim te manoeuvreren langs de huiskamers kan men... Het bericht Huiskamer van de Stad met bijzondere optredens verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder

Zaterdag 26 mei 41ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt
Gouda – De dag wordt om 10.00 uur geopend door de Burgemeester van de Krimpenerwaard R.S. Cazemier met aansluitend de superloterij met mooie prijzen beschikbaar gesteld door leden van de O.V.H. Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt van 10.00 uur tot 17.00 uur, en diverse activiteiten voor de kinderen. Het... Het bericht Zaterdag 26 mei 41ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder