De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 3 mei 2018

Internationale zorgprofessionals op bezoek in het GHZ

Internationale zorgprofessionals op bezoek in het GHZ
Gouda – Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) ontvangt op 2 mei ruim zestig internationale zorgprofessionals in Gouda om hen een kijkje achter de schermen te bieden. "Onze gasten zijn allen vooraanstaande zorgprofessionals in hun land. Zij bezoeken deze week de grootste internationale conferentie over Kwaliteit en Patiëntveiligheid in de zorg, dit jaar gehouden in de... Het bericht Internationale zorgprofessionals op bezoek in het GHZ verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder

Shaolin Kempo Kai komt terug uit Boedapest met twee wereldkampioenen
Gouda – Verschillende leden van Shaolin Kempo Kai Gouda werden begin dit jaar gevraagd zich toe te voegen aan de nationale selectie voor het Wereld Kampioenschap Kempo 2018. Na het bereiken van nationaal top niveau was het tijd om te strijden op mondiaal niveau. Op 26,27 en 28 April gingen 7 leden van Shaolin Kempo... Het bericht Shaolin Kempo Kai komt terug uit Boedapest met twee wereldkampioenen verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder

Sport & social Marketing Coördinator
Geen dag is hetzelfde. Klinkt niet saai toch? Iedere dag staat vol van de uitdagingen op zowel intern als marketing gebied. Je wordt versterkt door een hechte samenwerking met een reclamebureau en ten alle tijden ondersteund door de hoofdspelers binnen de organisatie van SPORT•GOUDA. Jij vertelt ons vol energie over je ideeën en voor we... Het bericht Sport & social Marketing Coördinator verscheen eerst op Weekblad deGouda digitaal.
Lees verder