De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 16 april 2018

Waarom is kurkuma een superfood ? Halve en hele waarheden

Waarom is kurkuma een superfood ? Halve en hele waarheden
Kurkuma is vandaag overal vertegenwoordigd in natuur- of biowinkels, bij de apotheek, de vele artikels in gezondheidsblaadjes, vele therapeuten raden deze "superfood" aan. De grote vraag is : welke verhalen zijn waar en niet waar en hoe veelbelovend is kurkuma ?
Lees verder

Wereldstemdag: 12 tips om uw stem te sparen
Foutief of geforceerd gebruik van uw stem is een belangrijke oorzaak van chronische of vaak weerkerende heesheid, stemverlies en andere stemproblemen. Dat geldt voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen die hun stem professioneel moeten gebruiken, zoals leerkrachten, zangers, advocaten...
Lees verder

Deelnemen onderzoek ADHD/ADD en voeding
De Onderzoeksgroep NatuRA (Natural Products & Food Research and Analysis) van de Universiteit Antwerpen voert een grootschalig ADHD onderzoek uit samen met Wageningen Universiteit in Nederland.
Lees verder

Taboulé van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Taboulé van bloemkool met kikkererwten en granaatappel, uit Nooit Meer Diëten 2
Lees verder

Daten: zo word je de beste versie van jezelf
Ook al heb je geen mooi figuur of ben je ontevreden met je gelaat, de juiste outfit en een kapsel dat flatteert doen wonderen. Maar de juiste spirit is even belangrijk om er aantrekkelijk uit te zien. Een aantal tips om te scoren als je op de versiertoer gaat.
Lees verder