De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 16 april 2018

Vul de enquête in en maak kans op een gratis ontbijt

Vul de enquête in en maak kans op een gratis ontbijt
Gouda – Ontbijten doet iedereen op zijn eigen manier. De een zweert bij yoghurt met vruchten, de ander bij een boterham met hagelslag. De een ontbijt thuis uitgebreid aan tafel, de ander snel even op kantoor en sommigen slaan het hele ontbijt over. Om meer wereldwijd meer inzicht te krijgen in ontbijtgewoonten is een enquête opgezet:... Het bericht Vul de enquête in en maak kans op een gratis ontbijt verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Jure Jurakic wint publieksprijs tijdens Steinway Pianoconcours 2018
Gouda – De Goudse Jure Jurakic won afgelopen zaterdag 14 april de publieksprijs, tijdens de nationale finale van het Steinway Pianoconcours 2018. Samen met acht jonge pianisten speelde hij in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. In leeftijdscategorie A ging de eerste prijs naar Julia Nefedov (10) uit Eindhoven. Dimitri Zweers (11) uit... Het bericht Jure Jurakic wint publieksprijs tijdens Steinway Pianoconcours 2018 verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Goudse winkel voor woonadvies
Gouda – Tegenwoordig is het niet alleen belangrijk dat je er zelf leuk uit ziet, maar ook je huis moet ook helemaal worden gestyled. Er komen steeds meer winkels en websites waar je terecht kunt voor leuke meubels en woonaccessoires, ook hier in Gouda.  Reporter Susan gaat binnenkort verder studeren en vroeg aan Henk de Vente van Tafel van... Het bericht Goudse winkel voor woonadvies verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder