De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 17 april 2018

PW: Reclame BeezMax-crème is oneerlijk en misleidend

Reclame BeezMax-crème is oneerlijk en misleidend
BeezMax-crème, voor aandoeningen van gewrichten of wervels, heeft in haar reclame zonder toestemming de namen van drie reumatologen en de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) gebruikt. Volgens de Reclame Code Commissie (RCC) is de reclame oneerlijk en in strijd met de vereisten van professionele toewijding.
Lees verder

Hoogleraar Henk-Jan Guchelaar ontvangt onderwijsprijs
Voor het op feilloze manier bij elkaar brengen van farmacie en geneeskunde heeft hoogleraar Henk-Jan Guchelaar de Onderwijsprijs 2017 ontvangen. De prijs werd vorige week uitgereikt door de Nederlandse Vereniging van Klinische Farmacologie en Biofarmacie (NVKFB).
Lees verder

Apotheker van het ziekenhuis - Ziekenhuisapotheker óf Openbaar Apotheker Specialist
De Elkerliek Apotheek verzorgt het volledige aanbod van farmaceutische zorg voor zowel klinische als poliklinische patiënten van het Elkerliek ziekenhuis en de gehele regio Peelland. Ons team van zo'n 100 professionals zet zich 24/7 in voor de beste zorg voor onze patiënten. De Vakgroep Farmaceutische Zorg bestaat uit zes (ziekenhuis)apothekers.
Lees verder

Nieuwe directeur KNMP: Eric Janson
Eric Janson is vandaag begonnen als de nieuwe algemeen directeur van de KNMP. Voorzitter Gerben Klein Nulent draagt zijn taken als ad interim-directeur direct aan hem over. Klein Nulent was tijdelijk directeur na het vertrek van Léon Tinke eind vorig jaar.
Lees verder