De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 5 april 2018

Mijn kamer – Wilhelminapark Utrecht

Mijn kamer – Wilhelminapark Utrecht
Anne Wiltenburg - 'Mijn kamer is vaak de gemeenschappelijke woonkamer' The post Mijn kamer – Wilhelminapark Utrecht appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Mijn passie – beschilderde kleding
'Ik besteed al gauw ruim dertig uur aan het bedenken en uitvoeren van een ontwerp' The post Mijn passie – beschilderde kleding appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Mijn bijbaan – Natuurlijk boeren
'Ja, ik hou van dieren en ja, ik eet vlees. Dat geldt overigens voor de meeste dierenartsen' The post Mijn bijbaan – Natuurlijk boeren appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Passend onderwijs
Er wordt van alles gedaan om ieder kind een juiste plek te geven op school, maar is het ook genoeg? The post Passend onderwijs appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Beroep onder de loep- Oefentherapeut Cesar
"Het leukste is als mensen ontdekken dat ze er zelf wat aan kunnen doen om minder pijn te hebben." The post Beroep onder de loep- Oefentherapeut Cesar appeared first on...
Lees verder

Mijn huis – Rotterdam
'Hoe fijn het is om maar een paar trappen af te hoeven en al aan de waterkant te staan' The post Mijn huis – Rotterdam appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

'We moeten uit die productiemal'
Hoogleraar psychiatrie Jim van Os heeft nogal wat aan te merken op de status quo binnen de GGZ. Maar hij blijft niet hangen in alleen kritiek The post 'We moeten uit...
Lees verder

Van kust naar kust
De een droomt ervan, de ander klinkt het als een nachtmerrie in de oren: fietsen van Washington D.C. naar Washington State The post Van kust naar kust appeared first on Arts...
Lees verder