De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 12 april 2018

Middelbare scholen ontmoeten elkaar tijdens eerste Green Heart Track Event

Middelbare scholen ontmoeten elkaar tijdens eerste Green Heart Track Event
Gouda – Middelbare scholen uit Gouda strijden vrijdag 13 april tegen elkaar op een aantal atletiekonderdelen tijdens het eerste Green Heart Track Event. Met deze eerste editie doen de Meander, het Coornhert Gymnasium en de GSG mee. Het doel van het GHTE is bedoeld om scholieren van verschillende achtergronden bij elkaar te brengen en te... Het bericht Middelbare scholen ontmoeten elkaar tijdens eerste Green Heart Track Event verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Informateurs adviseren coalitie van D66-ChristenUnie-PvdA-CDA-GroenLinks
Gouda – Informateurs Rinnooy Kan en Van den Berg adviseren de gemeenteraadsfracties in Gouda om te kiezen voor een vijf-partijen-coalitie met als samenstelling een combinatie van D66, ChristenUnie, PvdA, CDA en GroenLinks. Dat is de uitkomst van de verkenning van de informateurs, die op 11 april is toegelicht aan de raadsfracties in de raadzaal van... Het bericht Informateurs adviseren coalitie van D66-ChristenUnie-PvdA-CDA-GroenLinks verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

'Startpunt Geldzaken' gaat ook in Gouda van start
Gouda – Veel inwoners hebben problematische schulden of hebben grote kans om deze te krijgen. Om hier wat aan te doen, heeft Gouda zich aangesloten bij het Startpunt Geldzaken. Een samenwerkingsverband van Nibud, Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en Stichting Certificering FFP. Zij bundelen hun kennis op de gebieden van Budgetteren & besparen, Huis &... Het bericht 'Startpunt Geldzaken' gaat ook in Gouda van start verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder