De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 16 april 2018

Kom kamperen op de Roze camping op GOUDasfalt

Kom kamperen op de Roze camping op GOUDasfalt
Gouda – Bezoekers van de Roze Zaterdag op 23 juni a.s. in Gouda kunnen hun tent of camper meenemen en overnachten op de Roze Camping op GOUDasfalt. Het voormalig fabrieksterrein aan de zuidoever van de Hollandsche IJssel wordt van donderdag 21 tot zondag 24 juni omgetoverd tot een pop-up camping waar het fijn toeven is!... Het bericht Kom kamperen op de Roze camping op GOUDasfalt verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Een nieuwe Pourbus in Museum Gouda
Gouda – Museum Gouda voegt een recent ontdekt schilderij toe aan de tentoonstelling Pieter Pourbus. Meester-schilder uit Gouda. Het portret van een geestelijke is niet eerder aan het publiek getoond en is vanaf 17 april te zien bij de andere portretten. Het schilderij werd recent op de Belgische kunstmarkt ontdekt. Het was bekend dat Pourbus... Het bericht Een nieuwe Pourbus in Museum Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Leerlinge uit Woerden komt om bij aanrijding met bus op Thorbeckelaan
Gouda – Een 15-jarig meisje uit Woerden is maandagmiddag 16 april om het leven gekomen bij een ongeluk met een lijnbus van Arriva. Het ongeluk vond rond 13.15 uur plaats op de Thorbeckelaan. Het ongeluk gebeurde vlakbij de scholengemeenschap GSG Leo Vroman. Verschillende leerlingen zagen het ongeluk gebeuren, voor hen is er morgen slachtofferhulp. De... Het bericht Leerlinge uit Woerden komt om bij aanrijding met bus op Thorbeckelaan verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder