De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zaterdag 14 april 2018

Jeroen Bosch Ziekenhuis: Stichting Trombosedienst ’s-Hertogenbosch bestaat 60 jaar

Stichting Trombosedienst 's-Hertogenbosch bestaat 60 jaar

Vandaag (maandag 9 april) viert de Stichting Trombosedienst 's-Hertogenbosch haar diamanten jubileum. Al 60 jaar wordt kennis gedeeld en advies gegeven omtrent de antistollingsbehandeling in samenwerking met patiënten, huisartsen, medisch specialisten en ketenpartners.

Lees verder

Denk mee over onze nieuwe website!

Wij werken aan een nieuwe website, en dat doen we graag samen met jou. Wij vinden het belangrijk dat daar alle informatie opstaat die jij nodig hebt. En dat je die informatie makkelijk kan vinden.

Lees verder

Meer patienten kunnen gebruik maken van JBZ Chat

Vanaf vandaag kunnen patiënten van cardiologie, reumatologie en patienten met diabetes ook gebruik maken van de JBZ Chat. Deze patienten kunnen 24 uur per dag vragen stellen aan medewerkers van die specialismen.

Lees verder

De juiste zorg op het juiste moment op Spoedafdeling Verloskunde & Gynaecologie

Stel: je bent zwanger, en het gaat niet goed. Dusdanig dat je – al dan niet via de huisarts of verloskundige – direct naar het ziekenhuis moet. In het Jeroen Bosch Ziekenhuis kom je dan voortaan terecht op de Spoedafdeling Verloskunde & Gynaecologie. Het doel van die nieuwe afdeling? De juiste zorg op het juiste moment voor zwangeren met complicaties.

Lees verder