De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 13 april 2018

Dichter van Dienst bij begrafenis eenzame dode

Dichter van Dienst bij begrafenis eenzame dode
Gouda РGouda kent sinds donderdag 12 april het het Dichter van Dienst-concept. Dat betekent dat een dichter een gedicht voorleest bij de begrafenis van een eenzame dode, iemand zonder familie of ander netwerk. Stadsdichter Joost Reichenbach nam het initiatief hiervoor en gaat dit coördineren in samenwerking met de gemeente uitvaartverzorger Monuta. De stadsdichter neemt... Het bericht Dichter van Dienst bij begrafenis eenzame dode verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Weekend vol kunst tijdens Open Atelier
Gouda – Meer dan honderd kunstenaars tonen in het weekend van 14 en 15 april op vijftig locaties in en rond de binnenstad van Gouda hun werk. Dat gebeurt tijdens de voorjaarseditie van Open Atelier Gouda. Tussen 12.00 en 18.00 uur staan de vijftig deuren open voor de vele bezoekers. Er is een grote diversiteit... Het bericht Weekend vol kunst tijdens Open Atelier verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Omwonenden Turfmarktkerk richten vereniging op
Gouda – Omwonenden rond de Turfmarktkerk hebben zich verenigd in de Vereniging De Turfmarktkerk. Doel van de vereniging is het bevorderen van een prettig leefklimaat voor alle aan- en omwonenden van de Turfmarktkerk/Het Klooster. De Turfmarktkerk verkeert in slechte staat en wordt gesloopt. Er zijn plannen om een appartementengebouw met ongeveer 24 woningen neer te... Het bericht Omwonenden Turfmarktkerk richten vereniging op verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder