De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zondag 15 april 2018

Crowdfunding actie voor AED in Raambuurt

Crowdfunding actie voor AED in Raambuurt
Gouda – Freek van Delft is een crowdfunding actie gestart voor een Buurt AED voor de Raambuurt in Gouda. Freek startte de inzamelingsactie om samen met buurtgenoten zijn buurt hartveiliger te maken. Op dit moment zijn er nog te weinig openbaar toegankelijke en geregistreerde AED's in het land. Dit belemmert snelle hulp bij een hartstilstand.... Het bericht Crowdfunding actie voor AED in Raambuurt verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Voetbalcarrière
Hoe het begon Toen ik rond de tien jaar oud was vonden mijn ouders dat ik op een sport moest. Sporten was niet zo mijn ding, maar mijn ouders dwongen mij een sport te kiezen. Ik koos met tegenzin voor voetbal bij de lokale zaterdagclub Forty in mijn woonplaats Culemborg. Het spel vond ik best... Het bericht Voetbalcarrière verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Afvalcrisis in Gouda!
Zaterdag 14 april was het weer raak in Gouda, problemen met de afval inzameling. Ditmaal betrof het de Goudse binnenstad. Onze eigen verslaggever kon aan den lijve ondervinden hoe de Afvalcrisis in Gouda zich ontwikkeld. Het bericht Afvalcrisis in Gouda! verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder