De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 17 april 2018

Coop De Heester nieuwe Fairtrade deelnemer

Coop De Heester nieuwe Fairtrade deelnemer
Gouda – Supermarkt Coop De Heester in Bloemendaal is een nieuwe Fairtrade deelnemer. De supermarkt heeft fairtrade bananen, koffie, thee, ananas in blik en chocolade in het assortiment. Met de overhandiging van een speciale sticker Fairtrade Gemeente werd het deelnemerschap bekrachtigd. Fairtrade-voorzitter Jaap Warners overhandigde de sticker aan de beide franchise-directeuren Peter Oskam en Gerard... Het bericht Coop De Heester nieuwe Fairtrade deelnemer verscheen eerst op Weekblad...
Lees verder

Wethouder Dijkstra geeft aftrap rookvrije zones in sportaccommodaties
Gouda – Wethouder Corine Dijkstra gaf dinsdagmorgen 17 april samen met Aafke van Leeuwen de aftrap voor rookvrije zones in de accommodaties van SPORT.GOUDA. De sportorganisatie vindt dat ze in Gouda een voorbeeldfunctie heeft als het gaat om een gezonde leefstijl en ze heeft de ambitie om voorloper te zijn in positieve ontwikkelingen.  Iedereen is... Het bericht Wethouder Dijkstra geeft aftrap rookvrije zones in sportaccommodaties verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Aftrap SPORT•GOUDA rookvrij!
SPORT•GOUDA is vanaf vandaag bij al hun eigen accommodaties rookvrij. Wethouder Corine Dijkstra (zorg, ondersteuning & welzijn van de gemeente Gouda) heeft vanmorgen, samen met Aafke van Leeuwen (regisseur Gouda Goed Bezig) de rookvrije zone officieel onthuld. Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen en volwassenen niet in de verleiding om te... Het bericht Aftrap SPORT•GOUDA rookvrij! verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder