De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 16 april 2018

Coalitieonderhandelingen Gouda gestart

Coalitieonderhandelingen Gouda gestart
Gouda – D66, ChristenUnie, PvdA, CDA en GroenLinks kwamen zaterdag 14 april voor het eerst bij elkaar in het kader van de coalitievorming in Gouda. Woensdag werd door informateurs Rinnooy Kan en Van den Berg geadviseerd om met deze vijf partijen in overleg te gaan.  Een ander punt dat de informateurs uit hun verkenning naar... Het bericht Coalitieonderhandelingen Gouda gestart verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Stoute schoenen
Het afgelopen weekend vierde ik voor het eerst mijn verjaardag in Gouda. 31 jaar, dé leeftijd dat de kilo's blijven plakken en de rimpels blijven staan. Het mocht de pret niet drukken. Ik ben ongelooflijk verwend door mijn vriend en vervolgens ongelooflijk voor lul gezet in het Griekse restaurant Rhodos met een zaakbreed 'lang-zalze- leven'... Het bericht Stoute schoenen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Jong beginnen met beleggen
Om maar eens met de deur in huis te vallen: Beleggen is noodzakelijk. We kunnen niet zonder. En daarom kun je er maar beter jong mee beginnen. Daarom stel ik voor, dat iedere jong volwassene een beleggingsrekening moet openen. Een start inleg van 50 euro per maand. En dan gaan! Verplichte kost dan maar. Het... Het bericht Jong beginnen met beleggen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder