De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zaterdag 17 maart 2018

Westergouwe bouwt vlug door

Westergouwe bouwt vlug door
GOUDA- De kopers van vier projecten in Westergouwe hebben deze week bericht gekregen, dat de bouw van hun woning in juli 2018 van start gaat. Hiermee zet Westergouwe weer een stap in de ontwikkeling om de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad te worden. In juli 2018 start de bouw van 21 herenhuizen... Het bericht Westergouwe bouwt vlug door verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Inwoners gemeente Gouda duur uit met afvalstoffenheffing 2018
Gouda, 16 maart 2018 – Inwoners van de gemeente Gouda betalen in vergelijking met de rest van Nederland erg veel afvalstoffenheffing. Zo bedraagt de heffing voor een eenpersoonshuishouden in Gouda dit jaar 258,60 euro, wat 32,9% duurder is dan het landelijk gemiddelde van 194,65 euro. Dit blijkt uit onderzoek van AfvalcontainerShop.nl, dat de afvalstoffenheffingen in... Het bericht Inwoners gemeente Gouda duur uit met afvalstoffenheffing 2018 verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Naast een Heeeurlijk café straks ook Heeeurlijke gehaktballen
Gouda – ''Op een terras in Den Haag bedacht ik ineens: ik ga gehaktballen verkopen'', aldus Lizette van Eijk, eigenaresse Cafeetje Heeeurlijk. Deze week kreeg ze de sleutel van haar tweede pand aan de Wijdstraat.  Een vriend van Lizette kwam met het idee om een tweede zaak te openen. Allereerst vond de eigenaresse van Cafeetje... Het bericht Naast een Heeeurlijk café straks ook Heeeurlijke gehaktballen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder