De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 22 maart 2018

Waar kunt u stemmen?

Waar kunt u stemmen?
Gouda – Met de stempas kan in ieder willekeurig stembureau in Gouda de stem uitgebracht worden voor de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum op 21 maart 2018. Hieronder een overzicht en adressen van alle 34 stembureaus in Gouda: De stembureaus met een M zijn toegankelijk voor mindervaliden. Het stembureau in het Huis van de Stad is... Het bericht Waar kunt u stemmen? verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Geen duidelijke winnaar in Gouda, D66 blijft de grootste
Gouda – Er is in Gouda geen duidelijke winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart. D66 blijft wat betreft aantal stemmen de grootste, maar komt uit op 4 zetels. Net als PvdA, VVD, ChristenUnie en CDA. Het opkomstpercentage was 56,86 procent. D66 trok in deze ronde dan wel de meeste stemmen, maar levert wel... Het bericht Geen duidelijke winnaar in Gouda, D66 blijft de grootste verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Goudse scholieren halen ruim € 24.000 op voor water en wc in Tanzania
Gouda – In totaal 475 kinderen van tien Goudse basisscholen hebben woensdagmorgen 21 maart 24.021,29 euro bij elkaar gelopen voor hun leeftijdgenoten in Tanzania. de kinderen liepen een zes kilometer lange sponsortocht met zes liter water als ballast. Uit solidariteit met kinderen in ontwikkelingslanden, die dagelijks water moeten sjouwen en daardoor minder onderwijs kunnen volgen. "Vandaag kunnen... Het bericht Goudse scholieren halen ruim € 24.000 op voor water en wc in Tanzania...
Lees verder