De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zaterdag 17 maart 2018

Treant: Interim manager legt functie neer

Interim manager legt functie neer
Treant onderzoekt op dit moment scenario's voor de toekomst van de afdelingen Verloskunde en Kindergeneeskunde. Als interim manager heeft Mark-Erik Nota Treant de afgelopen periode ondersteund. Deze week hebben gesprekken plaatsgevonden tussen Mark-Erik Nota en het bestuur van Treant over zijn rol in dit proces. Op basis van die gesprekken is in onderling overleg besloten dat Mark-Erik Nota zijn werkzaamheden per 16 maart beëindigt. De raad van bestuur bedankt Mark-Erik voor zijn inzet voor Treant.
Lees verder

Telefoonstoring Bethesda en Scheper
Vanwege een storing bij KPN zijn onze ziekenhuislocaties in Hoogeveen en Emmen op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Onze afdelingen Spoedeisende hulp zijn wel bereikbaar via de meldkamer (112). Zwangeren, kraamvrouwen en gynaecologische patiënten op locatie Scheper (Emmen) kunnen, tot de telefoonstoring is opgelost, bellen via het nummer: 06 46 32 79 34. Bethesda (Hoogeveen) is op de volgende nummers bereikbaar: Verloskunde 06 13333 966 en Algemene receptie: 06 235 83 172  Ook enkele locaties voor wonen en zorg zijn moeilijk bereikbaar. Nadere info daarover volgt zo spoedig mogelijk.
Lees verder

Nationale Pannenkoekdag bij Treant brengt jong en oud bij elkaar
Vandaag is het Nationale Pannenkoekdag: een dag waarop basisschoolleerlingen in het hele land massaal pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Bewoners van locaties voor wonen en zorg van Treant Zorggroep smullen vandaag ook van zelfgebakken pannenkoeken.
Lees verder

Parkeeroverlast Bethesda tot medio 2019
Vorige week zijn de voorbereidingen gestart voor de (vernieuw)bouw van het operatiekamercomplex (OKC) bij ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen.  Bij Bethesda worden vier nieuwe operatiekamers gebouwd.
Lees verder