De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 12 maart 2018

Talentendag bij Jodan Boys

Talentendag bij Jodan Boys
Gouda – Voetbalvereniging cvv De Jodan Boys organiseert op 18 april een talentendag. De talentendag is bedoeld voor jeugdspelers (nog geen lid van Jodan Boys) die denken voldoende talent en ambitie te hebben om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Jodan Boys uit te komen. De talentendag is voor jeugdspelers geboren in... Het bericht Talentendag bij Jodan Boys verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie steunt GOUDasfalt opnieuw
Gouda – De Stichting GOUDasfalt ontvangt in 2018 subsidie van het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie in het kader van de Open Oproep Stadslabs – proeftuinen voor vernieuwing. Ook twee jaar geleden kreeg GOUDasfalt steun van dit fonds om verschillende Stadslabs en inspiratiebijeenkomsten te organiseren. Zo kon de stichting in samenspraak met omwonenden, raadsleden, lokale bedrijven,... Het bericht Stimuleringsfonds Creatieve Industrie steunt GOUDasfalt opnieuw verscheen...
Lees verder

GoudaFM verkiezingsdebat vanavond van start
Gouda – De eerste dag van de GoudaFM verkiezingsdebat start vanavond om 18.00 uur met Thierry van Vugt van D66 en Jan de Koning van Gemeentebelangen Gouda. Elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 vindt de verkiezingsdebat op GoudaFM plaats met iedere avond twee lijsttrekkers te gast. De uitzending is live te volgen via GoudaFM.nl, Facebook,... Het bericht GoudaFM verkiezingsdebat vanavond van start verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder