De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 19 maart 2018

Taart voor vijftigste uitzending Goedemorgen Gouda

Taart voor vijftigste uitzending Goedemorgen Gouda
Gouda – Vanochtend kreeg Jeroen Buitenhek in zijn ochtendshow Goedemorgen Gouda een taart uitgereikt door banketbakkerij van den Berg vanwege de vijftigste uitzending. Goedemorgen Gouda met Jeroen Buitenhek is elke maandag tot vrijdag te horen op GoudaFM. Tussen acht en tien uur 's morgens is de show te beluisteren Tijdens de ochtendshow liet sidekick Lotte... Het bericht Taart voor vijftigste uitzending Goedemorgen Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Sein- en wisselstoring legt treinverkeer Gouda-Rotterdam plat
Gouda – Door een grote sein- en wisselstoring rijden er op dit moment geen treinen tussen Rotterdam en Gouda. Het is volgens de NS nog niet bekend hoe lang dit zal gaan duren. In plaats van treinen rijden er nu snelbussen tussen Rotterdam Centraal, Rotterdam Alexander en Gouda. Tussen Rotterdam Noord, Rotterdam Alexander, Capelle Schollevaar, Nieuwerkerk a/d... Het bericht Sein- en wisselstoring legt treinverkeer Gouda-Rotterdam plat verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Treinverkeer rond Rotterdam en Gouda komt weer op gang
Gouda – Het treinverkeer tussen Rotterdam en Gouda komt langzaam weer op gang. Er reden vanmorgen geen treinen na een grote sein- en wisselstoring. Volgens ProRail is de storing inmiddels verholpen en kan het treinverkeer weer op gang komen. Het bericht Treinverkeer rond Rotterdam en Gouda komt weer op gang verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder