De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 16 maart 2018

Staatssecretaris niet van plan wegbezuinigen van Goudse hulppost van de Belastingdienst terug te draaien

Staatssecretaris niet van plan wegbezuinigen van Goudse hulppost van de Belastingdienst terug te draaien
Gouda – In reactie op vragen van de SP in Tweede Kamer laat staatssecretaris Snel van FinanciĆ«n weten dat hij niet van plan is de Goudse hulppost van de Belastingdienst bij GC&FC Olympia terug te laten keren. De SP-fractie in de Tweede Kamer stelde deze vragen na een tip van de Goudse afdeling van de... Het bericht Staatssecretaris niet van plan wegbezuinigen van Goudse hulppost van de Belastingdienst terug te draaien verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Goudse kinderen te zien in Efteling musical
GOUDA- De Efteling sprookjesmusical 'De Gelaarsde Kat' komt op zondag 8 april naar Gouda. In de musical spelen maar liefst 20 Goudse kinderen. Afgelopen woensdag 14 maart waren zij uitgenodigd in De Goudse Schouwburg, voor een ontmoeting met elkaar en een kijkje achter de schermen van het theater. Alle kinderen verzamelen zich in een kleedkamer,... Het bericht Goudse kinderen te zien in Efteling musical verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

GoudaFM verkiezingsdebat met GroenLinks en SGP
Gouda – De vijfde dag van de GoudaFM verkiezingsdebat is vanavond om 18.00 uur met Hilde Niezen van Groenlinks en Jacques Rozendaal van de SGP te volgen via GoudaFM. Elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 vindt de verkiezingsdebat op GoudaFM plaats met iedere avond twee lijsttrekkers te gast. De uitzending is live te volgen via... Het bericht GoudaFM verkiezingsdebat met GroenLinks en SGP verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder