De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 13 maart 2018

SP wil dat gemeente doorpakt na nieuw ongeluk Goudkade

SP wil dat gemeente doorpakt na nieuw ongeluk Goudkade
Gouda – De SP heeft de wethouder gevraagd nu echt vaart te zetten achter de aanpak van het kruispunt Koningin Wilhelmina weg – Goudkade. Aanleiding is een nieuw ongeluk met een motorrijder op 9 maart. In november vond ook al een aanrijding met een fietser plaats. De SP ging in juni 2017 in gesprek met de... Het bericht SP wil dat gemeente doorpakt na nieuw ongeluk Goudkade verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

GoudaFM verkiezingsdebat met PvdA en VVD
Gouda – De tweede dag van de GoudaFM verkiezingsdebat is vanavond om 18.00 uur met Rogier Tetteroo van de PvdA en Ronald Verkuijl van de VVD te volgen via GoudaFM. Elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 vindt de verkiezingsdebat op GoudaFM plaats met iedere avond twee lijsttrekkers te gast. De uitzending is live te volgen... Het bericht GoudaFM verkiezingsdebat met PvdA en VVD verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Hart van Oranje brengt Gouda bij elkaar
Gouda – De meeste Gouwenaars zal het niet ontgaan zijn: de stad krijgt een geheel nieuw, gratis toegankelijk muziekfestival met Koningsnacht. Het festival, Hart van Oranje, is inmiddels volop in productie. Zo heeft de organisatie de afgelopen weken de laatste namen aangekondigd voor de line-up: Yes-R, Rochelle, Jody Bernal, Irvine, Jason Bouman, DJ Seb en... Het bericht Hart van Oranje brengt Gouda bij elkaar verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder