De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 9 maart 2018

SGP-Gouda wil nadere informatie en raadsvergadering over komst moskee in Gouda

SGP-Gouda wil nadere informatie en raadsvergadering over komst moskee in Gouda
Gouda – Vandaag heeft het college naar buiten gebracht dat er een intentieovereenkomst is getekend met de Marokkaans Islamitische Vereniging (MIV) Assalam met als doel het realiseren van twee nieuwe wijkmoskeeĆ«n in Gouda. De SGP heeft nog veel vragen en wil hierover een debat. Jacques Rozendaal, lijsttrekker SGP: "Uit de memo aan de gemeenteraad blijkt... Het bericht SGP-Gouda wil nadere informatie en raadsvergadering over komst moskee in Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

CDA Gouda wil duidelijkheid over financiering Islamitisch centrum
Gouda – Een intentieovereenkomst is getekend voor de komst van een nieuwe moskee aan de Antwerpseweg. De moslimgemeenschap heeft net als iedere andere gemeenschap in Gouda de mogelijkheid voor het vestigen van een gebedsruimte. Wel zijn de afspraken en voorwaarden waaronder voor CDA Gouda cruciaal. Daarover heeft CDA Gouda vragen en wil die snel beantwoord... Het bericht CDA Gouda wil duidelijkheid over financiering Islamitisch centrum verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Toonkunst Gouda bestaat dit jaar 100 jaar
Gouda – Ter gelegenheid van het jubileumjaar zijn er elke maand activiteiten ingepland. Dinsdag 13 maart 2018 zal de heer Thierry van Vugt, wethouder van de gemeente Gouda, het eerste exemplaar van ons jubileumblad 'Toon' ontvangen uit handen van onze voorzitter, Erica de Wijs. U bent daarbij van harte welkom.  Toonkunst Gouda is een toonaangevend regionaal Gouds koor... Het bericht Toonkunst Gouda bestaat dit jaar 100 jaar verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder