De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 19 maart 2018

Schoonmaakactie Goudse grachten tijdens Wereld Waterdag

Schoonmaakactie Goudse grachten tijdens Wereld Waterdag
Gouda – Tijdens Wereld Waterdag op donderdag 22 maart gaan Jaba SUP, Cyclus en de gemeente Gouda gezamenlijk aan de slag in de watergangen van de binnenstad van Gouda. Met een boot en paddle boards wordt zoveel mogelijk afval uit het water gehaald. Zelf meedoen met de schoonmaakactie? Stuur dan een mailtje naar info@jabasup.nl. Het bericht Schoonmaakactie Goudse grachten tijdens Wereld Waterdag verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Uitslagenavond verkiezingen in Huis van de Stad
Gouda – De gemeente Gouda houdt woensdagavond 21 maart een uitslagenavond in het Huis van de Stad. Op deze avond worden de tussenstanden en voorlopige uitslagen bekend gemaakt van de stembureaus in de gemeente Gouda. Vanaf 21.30 uur kan men in de raadzaal van het Huis van de Stad onder het genot van een hapje... Het bericht Uitslagenavond verkiezingen in Huis van de Stad verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

De riksja van Fietsen alle jaren rijdt weer rond door Gouda
GOUDA- Het riksja-seizoen van stichting Fietsen alle jaren is vandaag officieel geopend. Op deze koude maar zonnige dag werd bij woonzorgcomplex Prinsenhof, het eerste ritje na de winterstop gereden. Iedereen die aanwezig was bij de opening mocht zelf een ritje voorop de riksja maken en ondervinden hoe dat nu is.  De stichting heeft vaste afspraken... Het bericht De riksja van Fietsen alle jaren rijdt weer rond door Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder