De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 16 maart 2018

Op naar een beter Gouda

Op naar een beter Gouda
We staan met onze neus voor de verkiezingen alles is gezegd en de keuze is aan u. Wie mag er de komende vier jaar onze stad leiden? Ik hoop voor Gouda dat we nu eens een team krijgen dat werkelijk onze stad gaat moderniseren. Wie gaat nu eens die rare afslag op de Blekerssingel naar... Het bericht Op naar een beter Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Verkiezingen op het Coornhert: Voor sleepwet, weinig lokaal
Gouda – Traditiegetrouw vonden in de week vóór de verkiezingen op het Coornhert Gymnasium weer de Scholierenverkiezingen plaats. In echte stemhokjes en met echte stemkliko's konden de leerlingen stemmen voor het Wiv-referendum en de gemeenteraadsverkiezingen. Het werd een nek-aan-nekrace: in Gouda werd GroenLinks nipt het grootst, in Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk de VVD, in Zuidplas VVD... Het bericht Verkiezingen op het Coornhert: Voor sleepwet, weinig lokaal verscheen eerst op...
Lees verder

Gouda Goed Bezig sluit naadloos aan bij ambities Sligro
Gouda Goed Bezig zet zich in om Goudse jongeren op gezond gewicht te krijgen en te houden. Regisseur van het project Aafke van Leeuwen van SPORT•GOUDA zet zich in om dit voor elkaar te krijgen, maar dit kan ze niet alleen. Door samenwerkingen met lokale partijen aan te gaan, wordt gezond eten en bewegen voor... Het bericht Gouda Goed Bezig sluit naadloos aan bij ambities Sligro verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder