De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 8 maart 2018

NPCF: Nu in de Play Store: gratis Nationale Zorgnummer app

Nu in de Play Store: gratis Nationale Zorgnummer app
Met vragen over zorg of ondersteuning belt of mailt u natuurlijk het Nationale Zorgnummer. Vanaf vandaag kunt u daarvoor ook een app gebruiken. Patiëntenfederatie Nederland, MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Ieder(in) lanceren vandaag de Nationale Zorgnummer app.
Lees verder

Wat vinden patiënten belangrijk bij opname in een eerstelijnsverblijf?
Soms is een tijdelijke vorm van verblijf in een instelling nodig, bijvoorbeeld omdat het vanuit het ziekenhuis naar huis een te grote stap is. Wat vinden mensen belangrijk voor, tijdens en na een dergelijk tijdelijk verblijf in een instelling?
Lees verder

Welkom voor de Endometriose Stichting
Patiëntenfederatie Nederland telt vanaf nu 35 leden. We heten namelijk de Endometriose Stichting van harte welkom als lid van de federatie! De Endometriose Stichting bestaat dit jaar 15 jaar. Zij zijn actief in informatie en advies, lotgenotencontact en belangenbehartiging En ze zijn een belangrijke overlegpartner binnen de endometriosezorg. De Stichting heeft 100 leden/donateurs en is zeer...
Lees verder

Zorg nu eindelijk eens voor een goed hulpmiddelenbeleid
'Zorg nu eindelijk eens voor een goed hulpmiddelenbeleid.' Dat is de strekking van een dringende oproep aan de Tweede Kamer door Ieder(in) en Patiëntenfederatie Nederland.
Lees verder