De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zondag 11 maart 2018

Lentefair Goudse Hout: vier het voorjaar

Lentefair Goudse Hout: vier het voorjaar
Gouda – Het natuur- en recreatiegebied de Goudse Hout is het meest veelzijdige sieraad van Gouda Noord. Op 22 april van 11.00 – 16.00 uur kunt u kennismaken met de vele facetten van dit prachtige gebied. Een informatie- en verkoopmarkt op de Goudse Manege is het centrale vertrekpunt. Een overzicht en programma zijn daar beschikbaar.... Het bericht Lentefair Goudse Hout: vier het voorjaar verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Verkiezingsdebat op GoudaFM
Gouda – Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Gouda, dat betekent ook dat er weer een aantal verkiezingsdebatten worden georganiseerd. Zo ook bij radiostation GoudaFM in de Chocoladefabriek.  Elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 verkiezingsdebat op GoudaFM met iedere avond twee lijsttrekkers te gast. De uitzending is live te ontvangen via GoudaFM.nl, Facebook, Youtube,... Het bericht Verkiezingsdebat op GoudaFM verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Goudse lijsttrekkers ondertekenen roze stembusakkoord
Op zaterdag 10 maart ondertekenden acht lijsttrekkers van de Goudse politiek een roze stembusakkoord. Het stembusakkoord werd, op initiatief van de Stichting Roze Zaterdag 2018 Gouda en COC Rotterdam/Gouda, ondertekend in het kader van het Roze Jaar Gouda 2018. Door ondertekening van het akkoord beloven de lijsttrekkers zich extra in te zetten tegen discriminatie en... Het bericht Goudse lijsttrekkers ondertekenen roze stembusakkoord verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder