De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 21 maart 2018

Jure Jurakic uit Gouda in finale Steinway Pianoconcours

Jure Jurakic uit Gouda in finale Steinway Pianoconcours
Gouda – De 11-jarige Jure Jurakic uit Gouda heeft de nationale finale bereikt van het prestigieuze Steinway Pianoconcours. Tijdens een spannende halve finale, die afgelopen weekend in de Robijnconcertzaal in Alkmaar plaatsvond, overtuigde hij de jury met muziek van Bartók, Haydn en Rachmaninoff. Samen met twee leeftijdsgenoten strijdt Jure zaterdag 14 april in Het Concertgebouw... Het bericht Jure Jurakic uit Gouda in finale Steinway Pianoconcours verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

ROGAM draagt personenwagen activiteiten over aan Van Mossel Automotive Groep
Gouda – De Van Mossel Automotive Groep wil in april de Mercedes-Benz personenwagen activiteiten overnemen van ROGAM. Op dit moment ligt de overname ter goedkeuring bij de ACM. Door deze overname zullen de merken Mercedes-Benz en smart worden toegevoegd aan het huidige merkenpallet van 13 merken. De vestiging Gouda zal na de overname zowel Van Mossel... Het bericht ROGAM draagt personenwagen activiteiten over aan Van Mossel Automotive Groep verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Grote opkomst voor lijsttrekkersdebat in Chocoladefabriek
Gouda – Het grote lijsttrekkersdebat in de Chocoladefabriek trok dinsdagavond 20 maart, de avond voor de gemeenteraadsverkiezingen, een groot aantal mensen. De traptribune zat overvol en zelfs boven stonden en zaten belangstellenden. Dertien lijsttrekkers werden ondervraagd door filosoof Daan Roovers. Het publiek kreeg kort de gelegenheid vragen te stellen. Het ging deze avond vooral om... Het bericht Grote opkomst voor lijsttrekkersdebat in Chocoladefabriek verscheen eerst op Weekblad...
Lees verder