De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 12 maart 2018

Historische voetpaden van Andros

Historische voetpaden van Andros
Op het Griekse eiland Andros worden over historische voetpaden steeds meer wandelroutes uitgezet The post Historische voetpaden van Andros appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Lexus LS500h
Schoon en zuinig rijden heeft ook in de allerhoogste klasse prioriteit, getuige de nieuwe generatie Lexus LS The post Lexus LS500h appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Utrecht International Comedy Festival
Met Korting een hele dag lachen in TivoliVredenburg The post Utrecht International Comedy Festival appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Buiten de lijntjes kleuren
In de ziekenhuiscontractering dreigt een spannende situatie te gaan ontstaan The post Buiten de lijntjes kleuren appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Brief aan procureur-generaal Rinus Otte
In de geneeskunde waren en zijn 'grijze gebieden' onontkoombaar The post Brief aan procureur-generaal Rinus Otte appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

'We hebben echt wel wat waar te maken'
Wouter Bos is en blijft overtuigd van de waarde van de fusie tussen VUmc en AMC The post 'We hebben echt wel wat waar te maken' appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

De Zorgagenda – Gezien en gehoord
Essay biedt kader voor betrokken partijen om met elkaar in gesprek te gaan over passende gezondheidszorg The post De Zorgagenda – Gezien en gehoord appeared first on...
Lees verder

Workshops op Huisartsbeurs
VvAA is op 7 april in de Jaarbeurs in Utrecht aanwezig met twee stands The post Workshops op Huisartsbeurs appeared first on Arts en Auto.
Lees verder