De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 21 maart 2018

Handboek aios

Handboek aios
VvAA-trainer Martine Timmermans merkte in haar trainingen dat aiossen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken The post Handboek aios appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Toneel – De Dood van een Goedmens
Nieuw toneelstuk van schrijver Willem de Vlam over familiebanden en racisme The post Toneel – De Dood van een Goedmens appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Bijdragen aan verandering
Na de eerste Schrapconferentie vorig jaar november, werken de verschillende groepen aan concrete verbeterpunten The post Bijdragen aan verandering appeared first on Arts en...
Lees verder

Burn-out bij huisartsen en zorgkwaliteit
Hoge werklast onder huisartsen word al meer dan 35 jaar als serieus probleem wordt erkend, maar dat het is niet gelukt om dit te beteugelen The post Burn-out bij huisartsen...
Lees verder

Jaaropgave
Noodzakelijk kwaad en een van de nadelen van onze overgereguleerde bureaucratische wereld? The post Jaaropgave appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Meer geld voor e-consulten dan gedacht
Huisartsen zijn onvoldoende op de hoogte van de declaratiemogelijkheden voor e-consulten The post Meer geld voor e-consulten dan gedacht appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Toneel – De hereniging van de twee Korea's
Een bruidegom die een geheim verleden heeft met de zuster van de bruid én met haar zussen én vriendinnen The post Toneel – De hereniging van de twee Korea's...
Lees verder

De naderende dood
Het belang van het accepteren dat achteruitgang bij het leven hoort The post De naderende dood appeared first on Arts en Auto.
Lees verder