De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zaterdag 17 maart 2018

GoudaFM debat: GroenLinks en SGP

GoudaFM debat: GroenLinks en SGP
De vijfde dag van de GoudaFM verkiezingsdebat was op donderdag 15 maart met Hilde Niezen van GroenLinks en Jacques Rozendaal van de SGP Audio: Video: Het bericht GoudaFM debat: GroenLinks en SGP verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Verkiezingsspecial over gemeenteraadsverkiezingen
Gouda – De afgelopen weken stond weekblad deGouda grotendeels in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Speciaal voor de inwoners heeft de redactie een digitale verkiezingsspecial uitgebracht om Gouwenaars wat makkelijker te maken voor a.s. woensdag wanneer er gestemd kan worden. Voor wie het allemaal nog niet weet waar de partijen voor staan of ben je... Het bericht Verkiezingsspecial over gemeenteraadsverkiezingen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Goudse Nova wint kwartfinale voorleeswedstrijd
Gouda – Nova van de Fliert van basisschool de Triangel uit Gouda heeft zaterdagmorgen 17 maart de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen, samen met Nana van de Van Brienenoordschool in Rotterdam. Beiden gaan door naar de provincie-finale van de voorleeswedstrijd die plaatsvindt in Rotterdam. Er waren zaterdagmorgen 12 finalisten uit de regio Rotterdam. Nova... Het bericht Goudse Nova wint kwartfinale voorleeswedstrijd verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder