De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 16 maart 2018

GoudaFM debat: ChristenUnie en Partij voor de Dieren

GoudaFM debat: ChristenUnie en Partij voor de Dieren
De vierde dag van de GoudaFM verkiezingsdebat was op donderdag 15 maart met Theo Krins van de ChristenUnie en Edwin Kemner van de Partij voor de Dieren. Audio: Video: Het bericht GoudaFM debat: ChristenUnie en Partij voor de Dieren verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Zomerstartdag bij Langlaufvereniging Gouda
Gouda – Dit jaar besteedt Langlaufvereniging Gouda op de jaarlijkse zomerstartdag speciale aandacht aan de zomerbiatlon. Dit is een combinatie van rolskiĆ«n of cross skaten en schieten. Je hebt vast op de Olympische Spelen het biatlon gezien: langlaufen en schieten. Vind je het leuk om deze combinatie te oefenen, neem dan deel aan een kennismakingsles.... Het bericht Zomerstartdag bij Langlaufvereniging Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

'Wie zonder zonden is, werpe de eerste steen'
Mijn moeder was een -wandelend spreekwoordenboek, dus ik -vermoed dat ik de spreuk in de titel ook wel van haar heb. Of anders van de gereformeerde dominee die bij ons godsdienstles kwam geven op de openbare lagere school. Zojuist heb ik de eerste les gevolgd van de cursus Wonen in een historisch pand. Als Goudoloog... Het bericht 'Wie zonder zonden is, werpe de eerste steen' verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder