De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 20 maart 2018

GoudaFM debat: CDA en Jezus Leeft

GoudaFM debat: CDA en Jezus Leeft
De laatste dag van de GoudaFM verkiezingsdebat was op maandag 19 maart met Huibert van Rossum van CDA en Amaranta Hallauer van  Jezus Leeft. Audio: Video: Het bericht GoudaFM debat: CDA en Jezus Leeft verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

GoudaFM debatten terugluisteren
Gouda – Morgen is het dan zo ver, alle Gouwenaars mogen stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Veel Gouwenaars hebben al een partij in hun gedachten waar ze op gaan stemmen maar een dag voor de verkiezingen zijn er nog altijd zwevende kiezers. Daarom hebben wij voor u alle GoudaFM debatten van 12 tot en met 19... Het bericht GoudaFM debatten terugluisteren verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Museum Triangel zet haar deuren open
Gouda – De afgelopen drie weken hebben de kinderen op basisschool De Triangel gewerkt aan een kunst project. De kinderen leerden diverse schilders kennen en raakten vertrouwd met hun schilderwijze om zo zelf de mooiste creaties te maken. Met de hele school is een gezamenlijk werkstuk gemaakt onder leiding van Ingrid Aerts. De kinderen kregen workshops aangeboden... Het bericht Museum Triangel zet haar deuren open verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder