De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 13 maart 2018

‘Fietsen alle jaren’ opent maandag het riksja-seizoen

'Fietsen alle jaren' opent maandag het riksja-seizoen
Gouda – Ondanks dat er aankomend weekend nog veel kou wordt verwacht, opent stichting 'Fietsen alle jaren' maandag 19 maart officieel het nieuwe seizoen na de winterstop. Om 13.30 uur rijden ze vanaf woonzorgcomplex Prinsenhof weer de eerste rondjes met de riksja. Dat het op 19 maart nog koud kan zijn, is volgens vrijwilliger Jan... Het bericht 'Fietsen alle jaren' opent maandag het riksja-seizoen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Wat gebeurt er eigenlijk met jou als je offline gaat?
Gouda – Op 6 april om 20.00 uur organiseert de Bibliotheek Gouda een interactieve avond in het kader van de Maand van de Filosofie. Wat gebeurt er als je offline gaat in een wereld die altijd online is? Als je je telefoon opzij legt, wat komt er dan voor in de plaats? Heb je nog... Het bericht Wat gebeurt er eigenlijk met jou als je offline gaat? verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Woningen op plek voormalig verpleeghuis Bloemendaal
Gouda – Janssen de Jong Projectontwikkeling wordt eind maart de nieuwe eigenaar van het voormalige verpleeghuis Bloemendaal aan Livingstonelaan 54 in Gouda. De ontwikkelaar koopt het pand van Zorgpartners Midden-Holland met als doel het perceel, met een prachtige ligging langs de Bloemendaalseweg, te herontwikkelen tot een woongebied. Omdat het pand voorlopig nog niet wordt gesloopt,... Het bericht Woningen op plek voormalig verpleeghuis Bloemendaal verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder