De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 8 maart 2018

Extra gebedsplaatsen in kleinschalige moskeeën

Extra gebedsplaatsen in kleinschalige moskeeën
Gouda – De islamitische gemeenschap in Gouda krijgt er 600 extra gebedsplaatsen bij. Waarvan 350 in het nog te verbouwen pand aan de Antwerpseweg 1. Daarnaast nog 250 plaatsen in Gouda Oost, waar gebruik gemaakt gaat worden van de voormalige pand van de Lidl aan de Dunantsingel. De islamitische gemeenschap in Gouda heeft al meer... Het bericht Extra gebedsplaatsen in kleinschalige moskeeën verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Stroopwafels op de stoep
Waddinxveen – Op 31 maart gaan de jeugdleden van Scouting Klimopgroep huis-aan-huis stroopwafels verkopen in Waddinxveen. De stroopwafels worden versgebakken geleverd en zijn – indien gewenst – prima in te vriezen. De Scouting Klimopgroep, welke lokaal bekend staat als 'de waterscouting' heeft 180 leden en is opgericht in 1971. Het huidige clubhuis aan het Zuiveringspad... Het bericht Stroopwafels op de stoep verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Judas van Astrid Holleeder in De Goudse Schouwburg
Gouda – Velen hebben het onthutsende en schokkende verhaal van Astrid Holleeder, 'de zus van', gelezen. Haar boek is nu vertaald naar een theaterthriller die volgend seizoen te zien is in De Goudse Schouwburg. Kaarten voor 'Judas' zijn vanaf NU verkrijgbaar! Bijna niemand wist dat Willem Holleeder zijn familie dertig jaar lang terroriseerde, afperste en bedreigde.... Het bericht Judas van Astrid Holleeder in De Goudse Schouwburg verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder