De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 19 maart 2018

Dental Expo trekt achtduizend bezoekers

Dental Expo trekt achtduizend bezoekers
Dental Expo, die van 8 tot en met 10 maart in de RAI plaatsvond, heeft zo'n achtduizend bezoekers getrokken. De organisatie kijkt terug op drie dynamische en succesvolle dagen, aldus Mathilde Koniuszek, eventmanager van Dental Expo. Op de beurs stonden 190 exposanten, die een breed scala aan dentale producten en diensten lieten zien.
Lees verder

Lintje voor mka-chirurg Gertjan Dicker
Mka-chirurg Gertjan Dicker is vrijdag 16 maart benoemt tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens zijn afscheid in theater het Speelhuis in Helmond ontving hij deze Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Elly Blanksma ter gelegenheid van zijn afscheid bij het Elkerliek Ziekenhuis waar hij ruim dertig jaar werkte.
Lees verder

ZZP'er en tussen 2005 en 2008 moeder geworden?
Vrouwelijke zelfstandige tandartsen die tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 zijn bevallen, kunnen alsnog aanspraak maken op de compensatieregeling zwangere ZZP'ers. Dit heeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tijdens de behandeling van Kamervragen bevestigd. De regeling zal vermoedelijk op 15 mei 2018 in werking treden.
Lees verder