De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 9 maart 2018

Campagne voeren in Gouda

Campagne voeren in Gouda
Het is zondagmiddag en ik ben net terug van een uurtje zwemmen als mijn telefoon gaat. Iemand uit de Goudse politiek die vraagt hoe het nu zit met de GoudaFM radiodebatten. Ik leg uit dat we na intern beraad hebben gekozen om geen eigen radiodebat uit te zenden maar de samenwerking zoeken met onze partners... Het bericht Campagne voeren in Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Harmonie in de schouwburg
Een stampvolle schouwburg, wat heerlijk is het toch, dat Gouda zo'n rijk cultureel leven heeft. Publiek van verschillende leeftijden en vast ook uit de regio, want ik ken lang niet iedereen. Gouda neemt zijn verantwoordelijkheid als centrumgemeente. Deze avond treedt Claudia de Breij op. In een paar zinnen en liedjes weet ze de verwarrende tijd,... Het bericht Harmonie in de schouwburg verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Eerste lammetjes geboren bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden
Gouda – Afgelopen donderdag zijn de eerste geitenlammetjes geboren van dit jaar, dwerggeit Roos heeft dit jaar als eerste drie bokjes gekregen. Zij is niet de enige die lammetjes krijgt, vanaf volgende week verwachten we nog meer lammetjes van in totaal vijf geiten en zes schapen, het wordt een drukke boel dus! Moeder Roos en... Het bericht Eerste lammetjes geboren bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder