De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 14 maart 2018

Barre rally naar Noordkaap levert mooi bedrag op voor KiKa

Barre rally naar Noordkaap levert mooi bedrag op voor KiKa
Gouda – Reeuwijker Menno Wiersma (van Autoservice D&d) en Fred Bouvé uit Moordrecht  deden van 20 tot 27 januari mee aan de Nokian Navigate North 2018.  Met deze rally onder barre omstandigheden wisten zij het mooie bedrag van 21.237,15 bij elkaar te rijden. Dat geld is donderdag 8 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst in Gouda... Het bericht Barre rally naar Noordkaap levert mooi bedrag op voor KiKa verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

De Casimirschool uit Gouda dingt met 'beste ringtone van Nederland'
Gouda – De Casimirschool uit Gouda doet mee aan de wedstrijd Digitaal Componeren van Stichting Méér Muziek in de Klas en Samsung. De leerlingen van groep 7 hebben in de workshop Digitaal Componeren de beste ringtone van Nederland proberen te componeren. Als zij de winnaar worden van de componeerwedstrijd, gaat het Metropole Orkest in juni... Het bericht De Casimirschool uit Gouda dingt met 'beste ringtone van Nederland' verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Singelpark Gouda krijgt geld voor aanpak Erasmusplein en Kleiwegplein
Gouda –  Singelpark Gouda krijgt 25.000 euro uit het groenfonds van de gemeente voor het vergroenen van het Erasmusplein en het Kleiwegplein. Nicole Jacobs, bestuurslid van Singelpark Gouda, noemt deze bijdrage een stevige impuls. Ze is er blij mee, vooral ook omdat het aangeeft dat de politiek de initiatieven van Singelpark Gouda steunt. De tekeningen... Het bericht Singelpark Gouda krijgt geld voor aanpak Erasmusplein en Kleiwegplein verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder